Hva skal du gjøre i 2019?

2018 er nesten omme, og for et år det har vært. Vi har reist, opplevd ting og ikke minst spist så vi sprekker. Velferden her til lands er nesten til å humre litt av. Vi har det nærmest for godt, men vi får vel bare ta til takke med det. Nå som 2019 er rett rundt hjørnet, så er det på tide å planlegge for årets mange reiser. Vi nordmenn elsker nemlig å reise. Enten det er til utlandet, eller litt sjeldnere her hjemme, så elsker vi å komme oss på reisefot for å oppleve nye ting. Følger du denne nettlenke så ser du nok fort en plan mange i hvert fall har. Unibet Open er rett rundt svingen, og du kan gjøre deg klar for et uforglemmelig eventyr her. Snart kommer nok eventen til Norge også, men før den tid må vi nok nøye oss med andre ting. Det finnes derimot så mye å glede seg til her til lands også. Hva er noen av de tingene du kan gjøre i Norge i 2019?

Det å dra på konsert er en perfekt mulighet til å nyte god musikk med andre. Enten du drar hvert år, eller aldri har satt dine føtter på en konsert, så kan dette være det perfekte for deg i 2019. Det avhenger naturligvis litt av hva slags musikk du nyter, men det finnes mange gode alternativer der ute. For eksempel spiller navn som Karpe Diem på Rockefeller i 2019, slik at du kan få med deg norsk rap på det beste. Naturligvis kan du også få med deg roligere musikk som CC Cowboys, eller til og med klassisk musikk fra Josh Groban. Det er i grunn opp til din smak, men generelt sett vil en konsert være en perfekt måte å slappe av i 2019. Når du bare ser for deg alt det stresset som vil komme på, så er det ikke noen tvil om at du bør komme deg ut av sofaen og besøke en konsert.

Dersom du dog ikke er av typen som liker musikk til den grad at du vil reise på konsert, så finnes det andre alternativer. Kanskje skal du reise på camping eller telttur? Ingenting er bedre enn friluftslivet. Du kan jo alternativt reise på fiske eller jakt også, slik at du får oppleve naturen. Norge har jo tross alt blant de flotteste naturene i hele verden, og dermed er det naturlig å benytte seg av denne!